the exterior of the multistory Soltva apartment building with balconies a patio area of Soltva apartments with lounge chairs, plants and firepit the Soltva apartments exercise room the resident mail room and common area of Soltva apartements an interior common gathering area at Soltva apartments an interior common gathering area at Soltva apartments
project thumbnail click to view image project thumbnail click to view image project thumbnail click to view image project thumbnail click to view image project thumbnail click to view image project thumbnail click to view image

Multi-Family

Soltva Lobby Design Minneapolis, MN 2012

Soltva, a new rental apartment building in the Warehouse District of Minneapolis is the creation of Curt Gunsbury, a local environmentalist and developer. Curt hired U+B to work with him on building massing and site analysis, through which the important pedestrian passage to nearby Washington Avenue was determined as a pivotal force in the shaping of the building form. The end result is a elegant building form that responds the movement of people along the exterior and an interior that supports this. The lobby space features a textured flame colored wall that stretches from the main entry through to the private outdoor space beyond. Our work with the interior designers helped create a cohesiveness between the architecture and the furnishings.

Captions Go Here - Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed non convallis velit. Etiam rhoncus gravida mauris, sed venenatis dolor posuere rutrum.